עולם שלם של טעמים – הכירו את סוגי הנקניקיות שכובשים את המדפים בסופר

אוהבים נקניקיות? המאמר הזה מיועד ממש עבורכם. אם גם אתם רוצים להכין ארוחת נקניקיות מושלמת, אנחנו ממליצים לכם לעשות הכרות עם סוגי הנקניקיות שכובשים את המדפים בסופר. מוכנים? יוצאים לדרך.

נקניקיות מרגז

נקניקיות מרגז הן נקניקיות שמגיעות אלינו היישר מהמטבח הצפון אפריקאי. נקניקיות המרגז חריפות מאד וצבען אדום והן נפוצות לא רק בצפון אפריקה, כי אם גם בישראל, צרפת ובלגיה. את נקניקיות המרגז מכינים בעיקר מבשר בקר או כבש שמתובל במגוון רחב של תבלינים, כמו למשלה פפריקה, המון פפריקה, סומק ואריסה, שהיא מעניקה להן את הצבע האדום. אגב, כאן תוכלו למצוא מגוון של נקניקיות איכותיות, לרבות נקניקיות מרגז איכותיות, שווה להציץ.

אז איך מומלץ להכין את נקניקיות המרגז? ראשית נציין שמומלץ להגיש אותן מיד אחרי ההכנה. את המרגז אנחנו ממליצים לכם לצרוב במחבת עם מעט שמן, לא צריך יותר מידי, כי הן גם כך שומניות יחסית. ניתן כמובן להכין אותם על הגריל, אך שימו לב שאתם מקפידים על זמן צלייה קצר יחסית כי הן מוכנות מהר מאד.

נקניקיות צ'וריסו

נקניקיות צ'וריסו הן נקניקיות שמגיעות אלינו מדרום אמריקה והן עשויות מבשר טחון ומהמון תבלינים פיקנטיים שמעניקים להן את הטעם החריף והמיוחד. הצבע של הנקניקיות הללו הוא חום כהה והמרקם שלהן עסיסי מאד, מה שהופך אותן לנפוצות ומבוקשות מאד בסופרים בארץ. אז איך ישראלים אוהבים לאכול את הצ'וריסו שלהם? בדרך כלל הם מכינים אותן על הגריל, כך הטעם החריף מקבל בולטות והן הופכות להיות קריספית ועסיסיות במיוחד. ניתן גם להכין אותן על מחבת ולקבל מנה עסיסית לא פחות.

אל תשכחו שמדובר בנקניקיה חריפה למדי, כך שאם אתם מתכוונים להכין את הנקניקיות לילדים שלכם בבית אנחנו ממליצים לכם לבחור בנקניקיה אחרת. בכל אופן, בדומה לקודמתה, גם נקניקיית הצ'וריסו כבשה את המדפים בסופר וזה בהחלט ברור מדוע.

 

 

קבנוס

נקניקיות קבנוס הן נקניקיות נפוצות מאד בעולם והן מגיעות אלינו היישר מהמטבח הפולני. אמנם במטבח הפולני מכינים אותן מבשר חזיר, אך אם נתייחס למטבח הישראלי נמצא שמכינים אותן מבשר בקר טחון בתוספת תבלינים שמעניקים לקבנוס את הטעם המלוח והפיקנטי שלו. מה שמייחד את הקבנוס באשר הוא זה הריח והטעם המעושן שלו. אם תאכלו קבנוס, אף אחד בסביבה שלכם לא יוכל להישאר אדיש לריח הזה.

היתרון בקבנוס בא לידי ביטוי הכך שהוא מגיע מוכן, לא צריך לצלות אותו או להכין אותו על הגריל. הקבנוס הוא גם קל מאד וניתן בקלות להכניס אותו לתיק ולקחת אותו איתנו לכל מקום שרק נרצה. זו בדיוק הסיבה שבגינה הקבנוס מאד מבוקש בסופרים השונים בארץ.

נקניקיות אמריקאיות

נקניקיות בקר אמריקאיות הן נקניקיות מעולות שעשויות מבשר בקר אמיתי וטחון היטב. הן מכילות לא מעט תערובות תיבול, מה שמעניק להן את הטעם המשובח והמיוחד שלהן. הצבע שלהן הוא חום בהיר ואם אתם רוצים לקבל את הארוחה המושלמת, אנחנו ממליצים לכם להכין אותן על הגריל, לצלות אותן מעט עד שיקבלו את הפסים השחורים של הגחלים. זהו, קצת רטבים בצד ואתם בדרך למנת הנקניקיות המושלמת.

לסיכום

אם בא לכם להכין ארוחת נקניקיות מושלמת ואתם מחפשים את הנקניקייה הכי טעימה, אנחנו ממליצים לכם לבדוק את הנקניקיות שהצגנו במאמר זה, לא בכדי הן כובשות עכשיו את המדפים בכל הסופרים.